Meteen naar de inhoud

Fysiotherapie & manuele therapie

In onze fysiotherapiepraktijk staat het herstel en de verbetering van lichamelijke functies centraal. Onze deskundige fysiotherapeut Roy werkt nauw met jou samen om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat aansluit bij jouw specifieke behoeften. Acute en chronische klachten, revalidatie, herstel na operaties of het verbeteren van mobiliteit, wij bieden effectieve behandelingen en begeleiding om jouw doelen te bereiken.

Roy maakt gebruik van verschillende methoden, waaronder manuele therapie, oefentherapie en massage, om pijn te verminderen, de mobiliteit te vergroten en de kracht en stabiliteit te verbeteren. Hij werkt tevens aan het optimaliseren van houding en bewegingspatronen om herhaling van klachten te voorkomen. Daarnaast geeft hij ook advies en instructies voor thuisoefeningen en zelfmanagement.

Wij geloven in een persoonlijke benadering en streven naar een goede communicatie en samenwerking met onze cliënten. Jouw input en doelen zijn essentieel voor het succes van de behandeling. Ons doel is niet alleen om symptomen te verlichten, maar ook om de oorzaak van het probleem aan te pakken en te werken aan duurzame verbetering van jouw gezondheid en welzijn.