Meteen naar de inhoud

Shiatsu & ontspanningsmassage

Ontdek de helende kracht van shiatsutherapie, een traditionele Japanse therapie die gericht is op het herstellen van de energetische balans in het lichaam. Onze shiatsutherapeut-in-opleiding Stanley gebruikt vingerdruk, strektechnieken en manipulaties om de energiestromen in het lichaam te bevorderen en blokkades op te heffen.

Shiatsutherapie is gebaseerd op het oosterse concept van meridianen en drukpunten. Door het stimuleren van specifieke punten en het in balans brengen van de energiestromen, kan shiatsu helpen bij het verminderen van spanning, het verbeteren van de doorbloeding, het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van het algemeen welzijn.

Tijdens een behandeling word je uitgenodigd om te ontspannen terwijl Stanley specifieke druk uitoefent op de meridianen in je lichaam. Dit bevordert de vrije stroom van energie en helpt het lichaam om zijn natuurlijke genezingsvermogen te activeren.

Shiatsutherapie kan effectief zijn bij een breed scala aan klachten, waaronder stress, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, slapeloosheid en musculoskeletale aandoeningen. Het is een niet-invasieve en discrete therapie die geschikt is voor mensen van alle leeftijden.

Laat Stanley je begeleiden naar een diepere staat van evenwicht en welzijn. Ontdek de voordelen van deze eeuwenoude helende traditie en ervaar de harmonie en ontspanning die shiatsutherapie je kan brengen.