Meteen naar de inhoud

Schoonheidsbehandeling & pedicure

Bij onze schoonheidssalon en pedicurepraktijk bieden wij een breed scala aan behandelingen om jouw uiterlijke schoonheid te verbeteren en jezelf te verwennen. Onze ervaren schoonheidsspecialiste Livia heeft uitgebreide kennis en expertise op het gebied van huid- en nagelverzorging.

Onze schoonheidsbehandelingen zijn gericht op het verbeteren van de conditie en uitstraling van je huid. We bieden gezichtsbehandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke huidtype en -behoeften. Of je nu last hebt van een droge huid, acne, rimpels of andere huidproblemen, Livia zal je voorzien van professioneel advies en behandelingen die je huid doet stralen.

Daarnaast bieden wij ook professionele pedicurebehandelingen om je voeten gezond en mooi te houden. Livia besteedt aandacht aan het verzorgen van de nagels, het verwijderen van eelt en het behandelen van eventuele voetproblemen, zoals likdoorns of ingegroeide teennagels. Laat je voeten verwennen en geniet van het gevoel van verzorgde en ontspannen voeten.

Naast onze behandelingen bieden wij ook advies en tips voor thuisverzorging, zodat je je schoonheidsroutine kunt voortzetten en je resultaten kunt behouden tussen de afspraken door.

Stap binnen in onze salon en verwen jezelf met onze schoonheidsbehandelingen en pedicures. Ervaar de luxe, ontspanning en de positieve boost voor je uiterlijk die onze behandelingen bieden!