Meteen naar de inhoud

Leefstijl- & voedingsadvies

Bij onze orthomoleculaire therapiepraktijk staat het bevorderen van gezondheid en welzijn door middel van voeding en voedingssupplementen centraal. Orthomoleculaire therapie is gebaseerd op het principe van het optimaliseren van de lichaamssamenstelling met behulp van de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden.

Onze ervaren orthomoleculaire therapeute Jacqueline neemt de tijd om je gezondheidsgeschiedenis en huidige levensstijl te evalueren. Ze maakt gebruik van bloedtests of andere diagnostische methoden om eventuele voedingstekorten of onevenwichtigheden in je lichaam te identificeren.

Op basis van deze informatie stelt zij een persoonlijk behandelplan op dat gericht is op het aanvullen van tekorten, het ondersteunen van lichaamsfuncties en het herstellen van de balans in je lichaam. Dit kan bestaan uit aanpassingen in je dieet, aanbevelingen voor voedingssupplementen en leefstijladvies.

Orthomoleculaire therapie kan effectief zijn bij een breed scala aan klachten, zoals spijsverteringsproblemen, hormonale disbalans, vermoeidheid, huidproblemen en stressgerelateerde aandoeningen. Het doel is om het lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen die het nodig heeft om optimaal te functioneren en te herstellen.

Ontdek hoe voeding en voedingssupplementen kunnen bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn. Laat Jacqueline je begeleiden op jouw pad naar een optimale gezondheid.