Meteen naar de inhoud

Yoga & personal training

Welkom bij onze dynamische en persoonlijke yogastudio en personal trainingsservice. Wij geloven in het bevorderen van fysieke kracht, flexibiliteit, balans en innerlijke rust. Onze ervaren yogadocent en personal trainer Alex begeleidt je op jouw persoonlijke reis naar welzijn en gezondheid.

In onze yogastudio bieden we diverse yogastijlen en niveaus, van ontspannende en meditatieve yoga tot uitdagende en dynamische yogavormen. Onze lessen zijn ontworpen om je te helpen je lichaam en geest in balans te brengen, stress te verminderen en je algehele welzijn te verbeteren.

Of je nu nieuw bent in yoga of een ervaren yogabeoefenaar, Alex past zich aan aan jouw individuele behoeften en bieden aanpassingen en variaties in de oefeningen. We moedigen je aan om te luisteren naar je lichaam en je eigen grenzen te respecteren terwijl je werkt aan het vergroten van je flexibiliteit, kracht en innerlijke rust.

Onze personal trainingsservice is gericht op het bieden van op maat gemaakte trainingsschema’s die zijn afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften. Alex werkt nauw met je samen om een plan te ontwikkelen dat de juiste combinatie van cardiovasculaire training, krachttraining en flexibiliteitsoefeningen omvat. Of je nu wilt afvallen, je spierkracht wilt vergroten, je conditie wilt verbeteren of gewoon een gezondere levensstijl wilt nastreven, Alex biedt de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt.

Ervaar de voordelen van yoga en personal training voor je fysieke en mentale welzijn. Sluit je aan bij onze groep en ontdek de kracht van een gezond en evenwichtig leven.

De lessen en begeleiding zijn in het Engels.