Meteen naar de inhoud

Craniosacraaltherapie

Craniosacraaltherapie biedt een subtiel en diepgaand helingsproces voor het craniosacrale systeem. Dit systeem omvat de schedel, de wervelkolom en het ruggenmergvlies. Door middel van zachte aanrakingen en druk werkt onze therapeute Cisca met het ritmische bewegingspatroon van het craniosacrale systeem om de natuurlijke balans te herstellen.

Craniosacraaltherapie is gebaseerd op het idee dat een onbelemmerde beweging van het craniosacrale vocht essentieel is voor de gezondheid en het welzijn van het lichaam. Door subtiele aanrakingen en lichte druk op specifieke punten, helpt Cisca bij het opheffen van spanningen en blokkades in het craniosacrale systeem. Dit kan leiden tot verlichting van klachten en het activeren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Cisca heeft uitgebreide kennis van de anatomie en fysiologie van het craniosacrale systeem en kan een breed scala aan klachten behandelen, waaronder hoofdpijn, nek- en rugpijn, stressgerelateerde aandoeningen en chronische vermoeidheid.

Tijdens een craniosacraalbehandeling zal je worden uitgenodigd om te ontspannen en je bewust te worden van de subtiele sensaties in je lichaam. Cisca zal zachte aanrakingen gebruiken om de stroom van het craniosacrale vocht te begeleiden en spanningen los te maken. Dit kan een diepe staat van ontspanning en genezing bevorderen.

Ontdek de helende kracht van craniosacraaltherapie en laat Cisca je begeleiden naar een staat van evenwicht en welzijn. Ervaar de diepe ontspanning, verlichting van klachten en de herstelde harmonie in je lichaam en geest.

‘Cranio’ is thuiskomen in jezelf.